Bine ai venit in lumea Voyo! Afla mai multe detalii despre abonament

Voyo.ro logo
 Voyo.ro vine cu o oferta de nerefuzat: cel mai tare magazin de entertainment online de la noi a lansat sistemul de abonament

Peste 400 de filme, 10 seriale, 16 emisiuni in direct si in sistem catch-up, aventura, thriller, dragoste, sport, show-uri spectaculoase, Stirile Pro TV live, toate sunt doar la un click distanta, intr-un singur loc: pe www.voyo.ro.

Doar 3 euro+TVA pe luna

Unic pe piata din Romania, abonamentul voyo.ro le deschide utilizatorilor sai calea spre un numar foarte mare de titluri si o gama larga de produse. Cei care isi vor face abonament pe voyo.ro vor avea acces la tot ce le pofteste inima: aproape 400 de filme, seriale, emisiuni, show-uri, transmisiuni sportive in direct si exclusive, Stirile Pro TV, cu doar 3 euro + TVA pe luna.

Printre titlurile cu care abonatii voyo.ro se vor putea delecta chiar de la lansare se numara filme precum “Politist, adjectiv”, “The Road to Guantanamo”, “Elephant White” sau o serie de filme romanesti vechi, de colectie, ca “Petrolul, aurul si ardelenii” sau “Felix si Otilia”, emisiuni de top ca "Romanii au talent", "Vocea Romaniei, "Masterchef", “Romania, te iubesc!”, “Serviciul Roman de Comedie” sau “Stirile Pro Tv”, dar si seriale internationale de succes si productii disponibile in avans.

Incearca Voyo si ai 7 zile gratis!

Sistemul de abonament Voyo se acceseaza foarte simplu: dupa crearea unui cont, utilizatorul are la dispozitie optiunea de abonare si, cu numai 3 euro + TVA pe luna, poate urmari un numar mare de produse oricand, la orice ora din zi, cu familia sau prietenii. Si pentru ca tot e sarbatoare, serviciul de abonament Voyo vine si cu un bonus: la abonare, utilizatorul primeste cadou o perioada de 7 zile de gratuitate, urmand ca din a 8-a zi sa fie taxat direct cu contravaloarea primei luni de abonament, dupa modalitatea de plata selectata de el initial (card sau SMS).

Dupa lansarea abonamentului, voyo.ro isi mentine si oferta de Pay Per View - utilizatorii vor putea cumpara si titlu cu titlu, fara plata unui abonament.