Cum arata vietile copiilor de prostituate? Povestile emotionante ale pustilor care cresc in bordel

brothels
"Nascuti in bordel" e povestea emotionanta de viata a 8 pusti care au deschis ochii in lumina rosie a felinarelor din cartierul pacatos al Calcuttei.

"Mami, ce mi-ai adus azi?" Asa incepe ziua de parinte pentru majoritatea mamelor intoarse acasa dupa o zi de munca.

In afara majoritatii sunt ele, femeile pe care nimeni nu are curajul sa le ia la intrebari: prostituatele. Ele sunt femeile pe care ceilalti stiu doar de unde sa le ia si atat. Traiesc fara stresul moralitatii, constiente ca regulile se schimba atunci cand hainele sunt date la o parte. Dar copiii lor? Cine sunt ei si ce sanse au sa nu ajunga la fel?

Ce ii face sa zambeasca si unde se opreste haosul din vietile lor? Binele si raul intr-o lume care nu poate sa se vada altfel decat intunecat inseamna cu totul altceva in bordel.

 

Sunt grabiti sa se faca mari doar pentru a deveni si ei carne de profit. Plata e un gest obisnuit, iar asta e singura indicatie ca ziua a fost buna sau mai putin. Sentimentele nu au loc in camerele stramte de la periferie. Pentru ca in viata lor, iubirea nu e decat un accident: dragostea trebuie sa ramana strict afacere intre corpuri.

Premiat cu Oscar in 2005, Nascuti in bordel aprinde lumina curata in "Cartierul Rosu". Copiii blocati inauntru primesc o sansa incredibila si o accepta fara sa puna intrebari. Surpriza incredibila din care fac parte le schimba total visele de oameni mari.

 

"Un film emotionant, fermecator si creator de arta", a scris New York Times despre documentarul care a produs un cutremur la Hollywood si a starnit milioane de reactii la nivel mondial inca dinainte de a primi Oscarul, in 2005!

Castigator al altor 20 de premii importante in industrie, Nascuti in Bordel poate fi vazut acum pe voyo.ro!

Il poti urmari AICI!