De vazut pe Voyo: „Breaking Bad – Pe cai gresite” – toate episoadele difuzate in America

BB
Votat patru ani la rand cel mai bun program tv al anului, de trei ori nominalizat la Globul de Aur si castigator a sapte premii Emmy, pe langa alte 35 de nominalizari, “Breaking Bad – Pe cai gresite” NU trebuie ratat.

Walter H. White este profesor de chimie, are o sotie insarcinata si un fiu care sufera de o boala grava. Cand Walter este diagnosticat cu cancer la plamani, el incearca sa stranga cat mai multi bani pentru familia lui.


Totusi, nu poate face acest lucru pe cale legala si astfel Walter devine traficant de droguri, profitand de cunostintele sale de chimie pentru a produce noi substante foarte puternice. Cu ajutorul unui fost elev al sau, Jesse Pinkman, el opereaza intr-un atelier retras, unde cei doi se ascund de ochii celorlalti traficanti de droguri din regiune si de fostii furnizori ai lui Jesse, care sunt convinsi ca Walter este un agent antidrog sub acoperire.

 


Abonatii Voyo pot vedea serialul atat pe laptop sau PC, cat si pe aplicatiile dedicate de iPad, iPhone, Android sau Smart TV.

VEZI SERIALUL AICI