Serialul Voyo "The Blacklist "este in topuri in America

THE BLACKLIST - LISTA NEAGRA: SEZ. 1, EP. 2
"The Blacklist" a devenit serialul cu cel mai bun debut al momentului in SUA: 12 milioane de oameni au urmarit primul episod.

“Lista neagra” (“The Blacklist”), serialul care-l are ca protagonist pe James Spader in rolul unui criminal aflat pe lista celor mai cautate persoane de catre FBI, a trecut toate testele! Cu 12 milioane de americani care au stat cu ochii atintiti la performanta lui Spader in primele doua episoade, “Lista neagra” a inregistrat cel mai bun debut al unui serial din ultimul deceniu.

In aceste conditii, casa de productie NBC a decis sa comande, pe langa cele 13 episoade filmate initial, inca 9, pentru un prim sezon de 22 de episoade.
“Personalitatea fascinanta a lui Red Reddington si misteriosul motiv pentru care accepta”sa se bage in pat cu FBI-ul” se pare ca i-a captivat pe fani”, spune Jennifer Salke, presedinta NBC, care este convinsa ca, avand “la bord” doua talente precum James Spader si Megan Boone “Lista neagra” va ramane in continuare in topul preferintelor americanilor.
In fiecare miercuri, abonatii Voyo.ro pot urmari un nou episod din “Lista neagra”, la numai o zi distanta dupa difuzarea in Statele Unite. James Spader interpreteaza rolul lui Red Reddington, cea mai cautata persoana de pe lista FBI, care decide sa ajute FBI-ul la capturarea tuturor acelora pe care o viata intreaga i-a aparat. Singura sa conditie: sa lucreze cu un anumit agent FBI, Elizabeth Keen (interpretata de Megan Boone) noua in bransa, cu care, in aparenta, nu are nici o legatura.

Click aici sa vezi serialul!