VOYO.RO A OFERIT UN CADOU SURPRIZA CELUI MAI FIDEL CONSUMATOR AL SERIALULUI “O NOUA VIATA”

pariu cu viata
Voyo.ro a oferit zilele acestea un cadou surpriza celui mai fidel consumator al telenovelei “O noua viata" (serial disponibil online pe www.voyo.ro) - o vizita neasteptata a protagonistilor Alina Eremia, Dorian Popa, Criss si Vlad.

Norocosul a fost Kasar Alex Semir: “Cand i-am vazut la usa, am zis ca e greseala. Poate chiar visez, nu stiu. Imi pare bine ca au putut sa vina pentru mine. M-am uitat la toate sezoanele. M-am uitat la O noua viata pe www.voyo.ro pentru ca nu am avut timp atunci cand era difuzat pe televizor, iar atunci cand serialul imi placea foarte mult, ma uitam de doua ori sau chiar de trei ori.”


Vlad: “Ma bucur pentru el. Este o surpriza foarte frumoasa pe care putem sa i-o facem. Una e atunci cand mergem la concert si vin sute de fani, care ne cer autografe si, alta e sa vii la el acasa, sa il surprinzi si sa ii vezi reactia. E cu totul si cu totul altceva si ne bucuram ca ne-a urmarit fiecare episod.”
Criss: “El stia ca va primi o surpriza la ora 15.00, dar nu stia ca venim noi si am crezut ca poate banuieste. El chiar nu se astepta. M-a impresionat reactia lui. A fost atat de emotionat, incat nici nu intelegea ce se intampla.”


Alina Eremia: “Am stat langa el si mi-a transmis si mie emotii. Socul pe care l-a avut in momentul in care ne-a vazut m-a tulburat si pe mine. Ne bucuram ca am putut sa ii facem o astfel de surpriza.”


Dorian Popa: “Cand am vazut initial reactia lui…incredibil.. a ramas perplex, a ramas uimit. Ma bucur ca este un fan infocat, care nu a pierdut niciun episod, nici din Pariu cu viata, nici din O noua viata.”
 

Serialul se poate vedea AICI