Actor: "C. Thomas Howell"
Ordoneaza dupa | |toate
Michael Archer este antropolog si in mod intamplator descopera cateva indicii ascunse in operele lui Leonardo Da Vinci. Daca acestea sunt interpretate corect, ele vor dezvalui calea catre cea mai mare comoara a omenirii. Archer, convins de autenticitatea indiciilor, se bazeaza pe ele si porneste in jurul lumii, in cautarea comorii. Pe masura ce trece ...
Mai mult
La doi ani de la invazia martienilor, cele mai mari temeri ale lui George Herbert sunt pe cale de a deveni realitate.  Un alt val de razboinici martieni vin sa distruga ce a mai ramas pe Pamant. Pentru ca cea mai buna aparare este atacul, se formeaza o alianta militara care sa atace Planeta Rosie. Inca o data, viitorul omenirii atarna de un fir de ata.
Mai mult
Cand sute de roboti intergalactici apar in toate capitalele mari ale lumii, Josh Miron, care lucreaza pentru o agentie guvernamentala, descopera doi oameni, un barbat si o femeie pe nume Sky, langa un avion ciudat. In timp ce agentia guvernamentala planuieste un atac nuclear impotriva robotilor, Myron duce o lupta contracronometru pentru a o convinge pe Sky ...
Mai mult
Intr-o reeditare a clasicului sci-fi al lui H.G. Wells, civilizatia umana este distrusa cand o rasa de super-extraterestri invadeaza Pamantul.
Mai mult
O adaptare moderna a nuvelei lui Edgar Rice Burroughs despre supravietuitorii unui naufragiu, care ajung pe o insula locuita de dinozauri.
Mai mult