Actor: "Dolph Lundgren"
Ordoneaza dupa | |toate
Travis și echipa lui călătoresc în China în căutarea a ceva ce nu ar trebui să existe ... Misiunea lor este de a surprinde un criptid care provoacă un dezastru într-un sat îndepărtat și trebuie să facă acest lucru înainte ca acesta să fie ucis de Harker, legendarul vânător de recompense.
Mai mult
Mike Riggins, un fost membru al fortelor speciale din America, aflat acum in inchisoare, primeste tentanta oferta de a fi pus in libertate si o suma impresionanta de bani, totul in schimbul eliberarii unei femei de origine americana, Ana Gale.Ana fusese rapita de un tiran nemilos, iar Mike pare a fi singurul capabil sa duca aceasta misiune la bun sfarsit. ...
Mai mult
Cand John (Scott Adkins) se trezeste din coma, descopera ca sotia si fiica lui au fost ucise.Bantuit de imagini ale atacului, el promite sa-l omoare pe ucigasul familiei sale: Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme).In timp ce John incearca sa-si recupereze memoria, lucrurile devin mai complicate atunci cand el este urmarit de Magnus. Intre timp, Deveraux si ...
Mai mult
In urma unei epidemii virale mortale, mercenarul Max Gatling conduce o mana de supravietuitori si roboti de toate tipurile in lupta impotriva unei armate de zombie.
Mai mult
Granger, un fost soldat in fortele speciale este trimis inapoi in timp pentru a infrange fortele raului si pentru a implini o profetie straveche. Din toata aceasta experienta, el invata ca nu poti avea incredere in nimeni si ca o singura miscare gresita nu-l poate costa doar propria viata, ci poate afecta viitorul lumii in care traieste.
Mai mult
Dupa ce a castigat medalia olimpica de aur la pentatlon, est-germanul Eric Brogar ramane in Statele Unite. Dar fostul sau antrenor jura sa se razbune. Si cand acesta il gaseste, Eric este prins intr-un joc sadic si mortal cu premiul final chiar propria viata.
Mai mult