Tara: "Marea Britanie"
Ordoneaza dupa | |toate
Un grup de soldați romani se luptă pentru viața lor, în spatele liniilor inamice, după ce legiunea lor este devastată într-un atac de gherilă.
Mai mult
Trei delincvenți juvenili sunt condamnați la o instituție de corecție în care se confruntă cu violență în grup, cu moartea și hărțuire din partea personalului și a altor deținuți.
Mai mult
Un ofițer de la Serviciul de Externe din Londra încearcă să împiedice atacul terorist care a lovit New York, dar este forțat să meargă la fugă atunci când este acuzată pentru crime pe care nu le-a comis.
Mai mult
Rivalitatea nemiloasa din anii '70 intre rivalii Formula 1, James Hunt si Niki Lauda.
Mai mult
Travis și echipa lui călătoresc în China în căutarea a ceva ce nu ar trebui să existe ... Misiunea lor este de a surprinde un criptid care provoacă un dezastru într-un sat îndepărtat și trebuie să facă acest lucru înainte ca acesta să fie ucis de Harker, legendarul vânător de recompense.
Mai mult
Atunci când un om de știință trimis înapoi la epoca preistorică se îndepărtează de pe cale, el provoacă un lanț de evenimente care alterează istoria în moduri dezastruoase.
Mai mult
În 1920, Viena, o tânără primește o păpușă magică în ajunul Crăciunului.
Mai mult
Un thriller centrat pe un veteran de război care s-a reinventat ca un londonez de clasă superioară trebuie să-și îmbrățișeze trecutul violent atunci când prietena lui este ucisă.
Mai mult
Un tânăr adolescent care călătorește în pădure ajută la salvarea Președintelui Statelor Unite atunci când Air Force One se prăbușește lângă camping.
Mai mult
O cronică a apariției tânărului la putere în Paris prin manipularea femeilor cele mai bogate și mai influente ale orașului.
Mai mult