Tara: "SUA"
Ordoneaza dupa | |toate
David este ucis de banda din care face parte, pentru ca voia sa se retraga. Fratele sau mai mare, Michael, ajutor de serif intr-un orasel de langa Baltimore, iese din politie si se infiltreaza in banda. Isi dovedeste abilitatile lovind in gastile rivale si in politistii corupti, si asteapta sansa de razbunare la o intalnire la nivel inalt intre traficantii ...
Mai mult
Charlie Rankin, recent eliberat din închisoare, caută răzbunarea față de mentorul său din închisoarea William "The Buddha" Pettigrew. De-a lungul drumului, el se întâlnește cu Florence Jane, eterică și totuși puternică. Ei se angajează într-o călătorie neașteptată, îndreptându-se spre o răscumpărare improbabilă și o rezoluție ...
Mai mult
În timpul războiului bosniac, Danijel, un soldat care luptă pentru sârbi, îl reîntâlnește pe Ajla, un bosniac care acum este captiv în tabăra lui, sub supravegherea lui. Legătura lor o dată promițătoare a devenit ambiguă, deoarece motivele lor s-au schimbat.
Mai mult
Un detectiv amator, dar foarte inteligent și perspicace, este angajat de către FBI să meargă sub acoperire într-o sororitate de colegiu.
Mai mult
La 10 ani de la prăbușirea economică globală, un singur bărbat întărit urmărește bărbații care i-au furat singura posesie, mașina lui. Pe parcurs, el capturează unul dintre fratele hoților, iar duo-ul formează o legătură neplăcută în timpul călătoriei periculoase.
Mai mult
Un grup de soldați romani se luptă pentru viața lor, în spatele liniilor inamice, după ce legiunea lor este devastată într-un atac de gherilă.
Mai mult
O pereche de polițiști care investighează o invazie de droguri se împiedică de o bancă misterioasă.
Mai mult
O pereche de dansatori din New York se găsesc în centrul unei rivalități amare între cluburile de dans subterane ale fraților lor.
Mai mult
O pereche de frați se împiedică pe o gaură misterioasă în subsolul casei lor, care duce la cele mai întunecate coridoare ale temerilor și coșmarurilor lor.
Mai mult
Un ofițer de la Serviciul de Externe din Londra încearcă să împiedice atacul terorist care a lovit New York, dar este forțat să meargă la fugă atunci când este acuzată pentru crime pe care nu le-a comis.
Mai mult