GENRE: Aventura
Ordoneaza dupa | |toate
Urmandu-si visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleaca la Paris, unde ii gaseste pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere, in cautarea unei cauze care sa le spele numele. In urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor ...
Mai mult
Un grup de soldați romani se luptă pentru viața lor, în spatele liniilor inamice, după ce legiunea lor este devastată într-un atac de gherilă.
Mai mult
O pereche de frați se împiedică pe o gaură misterioasă în subsolul casei lor, care duce la cele mai întunecate coridoare ale temerilor și coșmarurilor lor.
Mai mult
După ce prietenul său moare într-o explozie, Jack Wilder se îmbarcă într-o expediție pentru a găsi calendarul de aur, care la rândul său îl conduce într-o călătorie plină de aventură pentru a găsi El Dorado, orașul mitic al aurului din America de Sud.
Mai mult
Jack și fata lui Maria au găsit un indiciu care duce la orașul fabulos de aur, El Dorado. Dar dacă acest mult aur va inunda piața, prețul aurului va scădea, iar averile vor fi pierdute, astfel încât un consorțiu umbros de comercianți de pe Wall Street îi trimit pe mercenarul Grissom să îl oprească Wilder.
Mai mult
Un agent special care este adolescentă și care speră la o adolescență "normală", își înșcenează propria moarte și se înscrie într-un liceu suburban. Ea realizează foarte repede că supraviețuirea apei înșelătoare a liceului este mai dificilă decât spionajul internațional.
Mai mult
Travis și echipa lui călătoresc în China în căutarea a ceva ce nu ar trebui să existe ... Misiunea lor este de a surprinde un criptid care provoacă un dezastru într-un sat îndepărtat și trebuie să facă acest lucru înainte ca acesta să fie ucis de Harker, legendarul vânător de recompense.
Mai mult
Marie Adler si sotul ei Michel traiesc la curtea regelui Sigismund si asteapta fericiti sa li se nasca cel de-al doilea copil.Dar linistea lor este tulburata de amenintarea razboiului cu sangeroasele triburi tatare. Mai mult decat atat, amanta regelui, Hulda von Hettenheim, comploteaza sa puna mana pe putere, dar pentru asta are nevoie de un mostenitor al ...
Mai mult
Un tânăr adolescent care călătorește în pădure ajută la salvarea Președintelui Statelor Unite atunci când Air Force One se prăbușește lângă camping.
Mai mult