GENRE: SF
Ordoneaza dupa | |toate
O pereche de frați se împiedică pe o gaură misterioasă în subsolul casei lor, care duce la cele mai întunecate coridoare ale temerilor și coșmarurilor lor.
Mai mult
După ce prietenul său moare într-o explozie, Jack Wilder se îmbarcă într-o expediție pentru a găsi calendarul de aur, care la rândul său îl conduce într-o călătorie plină de aventură pentru a găsi El Dorado, orașul mitic al aurului din America de Sud.
Mai mult
Jack și fata lui Maria au găsit un indiciu care duce la orașul fabulos de aur, El Dorado. Dar dacă acest mult aur va inunda piața, prețul aurului va scădea, iar averile vor fi pierdute, astfel încât un consorțiu umbros de comercianți de pe Wall Street îi trimit pe mercenarul Grissom să îl oprească Wilder.
Mai mult
Travis și echipa lui călătoresc în China în căutarea a ceva ce nu ar trebui să existe ... Misiunea lor este de a surprinde un criptid care provoacă un dezastru într-un sat îndepărtat și trebuie să facă acest lucru înainte ca acesta să fie ucis de Harker, legendarul vânător de recompense.
Mai mult
Jacq Vaucan este un agent de asigurări al companiei robotice ROC care investighează cazurile de roboți care încalcă protocoalele primare împotriva modificării lor. Ce descoperă el va avea consecințe profunde pentru viitorul omenirii.
Mai mult
În 1920, Viena, o tânără primește o păpușă magică în ajunul Crăciunului.
Mai mult
Sequel-ul este stabilit la mai mulţi ani (posibil chiar şi un deceniu) după primul film, şi îl găseşte pe Johnny Blaze într-un exil de lume auto-impus. Chinuit, Blaze îşi vede puterile demonice mai degrabă ca un blestem decât ca pe un mijloc de a face dreptate. Fostul cascador este mai apoi abordat de Moreau, un membru al ordinului monahal al ...
Mai mult
Julian Michaels, intereptat de Bruce Willis, a construit un resort inedit: VICE-locul unde orice este permis iar clientii isi pot trai cele mai salbatice fantezii, cu ajutorul localnicilor-creatii artificiale ce arata si gandesc ca oamenii.Atunci cand unul din acesti localnici, o tanara frumoasa, interpretata de Ambyr Childers, devine constienta de conditia ...
Mai mult
Unei tinere care glumeste tot timpuldespre orice lucru in loc sa-l ia in serios i se schimba viata total dupa o vizita la... doctor.
Mai mult
In timp ce se intorc dintr-o expeditie militara, un comanda se prabuseste cu elicopterul intr-o jungla tropicala indepartata - o lume pierduta populata de dinozauri. Ei trebuie sa gaseasca o cale de iesire din aceasta vale izolata inainte de a deveni hrana pradatorilor preistorici.
Mai mult