GENRE: Actiune
Ordoneaza dupa | |toate
 "Dupa intoarcerea de la Nisa unde si-a regasit baiatul pierdut in urma cu 25 de ani, State profita de botezul fiicei lui Stiven si a Minodorei, Sanela, ca sa anunte pe toata lumea ca si-a recunoscut fiul in acte, dar in primul rand ca acesta e unicul mostenitor. Desi State se astepta ca viata lui sa fie mai linistita si plina de bucurii odata cu ...
Mai mult
"Baieti Buni, adica Dragos Bucur si Cabral, lucreaza pentru Directia Speciala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, ca parteneri in scene de urmarire si cascadorii spectaculoase, rapiri sau evadari imposibile, schimburi de focuri si lupte corp la corp.Comicul de situatie din Baieti Buni si caracterele trasnite ale personajelor dau originalitate ...
Mai mult
David este ucis de banda din care face parte, pentru ca voia sa se retraga. Fratele sau mai mare, Michael, ajutor de serif intr-un orasel de langa Baltimore, iese din politie si se infiltreaza in banda. Isi dovedeste abilitatile lovind in gastile rivale si in politistii corupti, si asteapta sansa de razbunare la o intalnire la nivel inalt intre traficantii ...
Mai mult
Un detectiv amator, dar foarte inteligent și perspicace, este angajat de către FBI să meargă sub acoperire într-o sororitate de colegiu.
Mai mult
La 10 ani de la prăbușirea economică globală, un singur bărbat întărit urmărește bărbații care i-au furat singura posesie, mașina lui. Pe parcurs, el capturează unul dintre fratele hoților, iar duo-ul formează o legătură neplăcută în timpul călătoriei periculoase.
Mai mult
Un grup de soldați romani se luptă pentru viața lor, în spatele liniilor inamice, după ce legiunea lor este devastată într-un atac de gherilă.
Mai mult
Un ofițer de la Serviciul de Externe din Londra încearcă să împiedice atacul terorist care a lovit New York, dar este forțat să meargă la fugă atunci când este acuzată pentru crime pe care nu le-a comis.
Mai mult
Un criminal irlandez care a trăit o viață curată încă din anii '30 trebuie să se răzbune pe răpirea și uciderea fiicei sale. El este aspirat din nou în lumea interlopă de ucidere și răzbunare.
Mai mult
Rivalitatea nemiloasa din anii '70 intre rivalii Formula 1, James Hunt si Niki Lauda.
Mai mult
După ce prietenul său moare într-o explozie, Jack Wilder se îmbarcă într-o expediție pentru a găsi calendarul de aur, care la rândul său îl conduce într-o călătorie plină de aventură pentru a găsi El Dorado, orașul mitic al aurului din America de Sud.
Mai mult