GENRE: Horror
Ordoneaza dupa | |toate
In urma unei epidemii virale mortale, mercenarul Max Gatling conduce o mana de supravietuitori si roboti de toate tipurile in lupta impotriva unei armate de zombie.
Mai mult
La cateva luni dupa ce un virus zombie a dus la disparitia a 90% din populatia americana, un mic grup de supravietuitori se lupta ca sa traverseze strada spre un presupus refugiu.
Mai mult
Texas Chainsaw 3D continua povestea legendara a familiei Sawyer si e un sequel al lui "The Texas Chainsaw Massacre” din 1974. O tanara femeie pe nume Heather, afla ca a mostenit o casa in Texas. Isi aduna trupa de prieteni si pleaca sa petreaca un weekend in noua ei casa. Se pare insa ca o mostenire nu vine neaparat cu o avutie ci si cu un trecut ...
Mai mult
Zombii iubesc oamenii, in special creierul lor. Insa R (Nicholas Hoult) este diferit. El este viu inauntru, spre deosebire de ceilalti morti-vii, victime ale unei recente molime ce a spulberat rasa umana. Putinii supravietuitori sunt tinuti intr-un oras pazit. Acum, zombii sunt intr-o permanenta cautare dupa o prada umana. Dupa ce R se imprieteneste cu ...
Mai mult
Cand doua fete plecate intr-o excursie cu bicicletele in partile salbatice ale Argentinei se despart si una dintre ele dispare, cea de-a doua trebuie s-o gaseasca inainte de a deveni realitate cele mai negre vise ale sale.
Mai mult
Dupa petrecerea de Craciun a companiei la care lucreaza, David Hargrove ii conduce acasa pe prietenii sai Emily Brandt și Corey Thompson. Corey vine cu propunerea sa iasa la cină si se opresc la un bancomat intr-o zona mai retrasa. La scurt timp, ei sunt amenintati de un barbat necunoscut si raman blocati in incinta salii în care se afla bancomatul.
Mai mult
Filmul relateaza, urmarind toate regulile unei productii horror, povestea unui cuplu care, dupa moartea fiului, la o varsta inca frageda, se retrage la o cabana izolata in mijlocul unei paduri unde barbatul are viziunii stranii, iar femeia dezvolta un comportament sexual deviant si violent.
Mai mult
Plini de entuziasm, cinci prieteni pusi pe distractie se opresc la o cabana parasita din padure pentru a petrece un weekend fara limite. Insa lucruri ingrozitoare le vor da planurile peste cap... Cu Kristen Connolly si Chris Hemsworth in rolurile principale, Cabana din padure este un horror atipic, plin de rasturnari de situatie imprevizibile si fiori de ...
Mai mult
Cara Jessup este o psihiatra criminalista apreciata, care si-a construit o cariera de succes prin demontarea conceptului de "personalitate multipla", de care se foloseau numerosi criminali in sala de judecata pentru a fi exonerati de pedeapsa.Desi sotul i-a fost ucis cu brutalitate, iar fiica ei Samantha nu ii impartaseste punctul de vedere in legatura cu ...
Mai mult
Un film despre familia Benson care se muta in casa unde familia DeFeo fusese ucisa cu 30 de ani mai devreme, in anii '70. Lucruri ciudate incep sa li se intample atat celor care locuiesc in casa, cat si celor veniti in vizita.
Mai mult