GENRE: Horror
Ordoneaza dupa | |toate
Aventurile din Ferma continua mai departe!
Mai mult
Atunci când un om de știință trimis înapoi la epoca preistorică se îndepărtează de pe cale, el provoacă un lanț de evenimente care alterează istoria în moduri dezastruoase.
Mai mult
In urma unei epidemii virale mortale, mercenarul Max Gatling conduce o mana de supravietuitori si roboti de toate tipurile in lupta impotriva unei armate de zombie.
Mai mult
Cand doua fete plecate intr-o excursie cu bicicletele in partile salbatice ale Argentinei se despart si una dintre ele dispare, cea de-a doua trebuie s-o gaseasca inainte de a deveni realitate cele mai negre vise ale sale.
Mai mult
Dupa petrecerea de Craciun a companiei la care lucreaza, David Hargrove ii conduce acasa pe prietenii sai Emily Brandt și Corey Thompson. Corey vine cu propunerea sa iasa la cină si se opresc la un bancomat intr-o zona mai retrasa. La scurt timp, ei sunt amenintati de un barbat necunoscut si raman blocati in incinta salii în care se afla bancomatul.
Mai mult
Cara Jessup este o psihiatra criminalista apreciata, care si-a construit o cariera de succes prin demontarea conceptului de "personalitate multipla", de care se foloseau numerosi criminali in sala de judecata pentru a fi exonerati de pedeapsa.Desi sotul i-a fost ucis cu brutalitate, iar fiica ei Samantha nu ii impartaseste punctul de vedere in legatura cu ...
Mai mult
Un film despre familia Benson care se muta in casa unde familia DeFeo fusese ucisa cu 30 de ani mai devreme, in anii '70. Lucruri ciudate incep sa li se intample atat celor care locuiesc in casa, cat si celor veniti in vizita.
Mai mult
In timp ce Razboiul Civil ia amploare, presedintele Lincoln are  de infruntat un pericol si mai mare - sa-i distruga pe zombi Confederatiei.
Mai mult