GENRE: Horror
Ordoneaza dupa | |toate
In urma unei epidemii virale mortale, mercenarul Max Gatling conduce o mana de supravietuitori si roboti de toate tipurile in lupta impotriva unei armate de zombie.
Mai mult
La cateva luni dupa ce un virus zombie a dus la disparitia a 90% din populatia americana, un mic grup de supravietuitori se lupta ca sa traverseze strada spre un presupus refugiu.
Mai mult
Zombii iubesc oamenii, in special creierul lor. Insa R (Nicholas Hoult) este diferit. El este viu inauntru, spre deosebire de ceilalti morti-vii, victime ale unei recente molime ce a spulberat rasa umana. Putinii supravietuitori sunt tinuti intr-un oras pazit. Acum, zombii sunt intr-o permanenta cautare dupa o prada umana. Dupa ce R se imprieteneste cu ...
Mai mult
Cand doua fete plecate intr-o excursie cu bicicletele in partile salbatice ale Argentinei se despart si una dintre ele dispare, cea de-a doua trebuie s-o gaseasca inainte de a deveni realitate cele mai negre vise ale sale.
Mai mult
Dupa petrecerea de Craciun a companiei la care lucreaza, David Hargrove ii conduce acasa pe prietenii sai Emily Brandt și Corey Thompson. Corey vine cu propunerea sa iasa la cină si se opresc la un bancomat intr-o zona mai retrasa. La scurt timp, ei sunt amenintati de un barbat necunoscut si raman blocati in incinta salii în care se afla bancomatul.
Mai mult
Plini de entuziasm, cinci prieteni pusi pe distractie se opresc la o cabana parasita din padure pentru a petrece un weekend fara limite. Insa lucruri ingrozitoare le vor da planurile peste cap... Cu Kristen Connolly si Chris Hemsworth in rolurile principale, Cabana din padure este un horror atipic, plin de rasturnari de situatie imprevizibile si fiori de ...
Mai mult
Cara Jessup este o psihiatra criminalista apreciata, care si-a construit o cariera de succes prin demontarea conceptului de "personalitate multipla", de care se foloseau numerosi criminali in sala de judecata pentru a fi exonerati de pedeapsa.Desi sotul i-a fost ucis cu brutalitate, iar fiica ei Samantha nu ii impartaseste punctul de vedere in legatura cu ...
Mai mult
In timp ce Razboiul Civil ia amploare, presedintele Lincoln are  de infruntat un pericol si mai mare - sa-i distruga pe zombi Confederatiei.
Mai mult
Teroarea vine sub o forma ingrozitoare atunci cand un gigantic rechin cu doua capete scufunda o nava plina de studenti, iar supravietuitorii ajung pe un mic atol. Dar chiar cand copiii incep sa se creada in siguranta, un tsunami ii arunca inapoi in calea falcilor uriase.
Mai mult
Un documentar care "acopera" celebrul caz de posedare al Anneliesei Michel. Filmul contine imagini originale ale "exorcismului" si alte evenimente socante.
Mai mult