Contact

Voyo este un magazin care iti ofera continut video on line, in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este ca iti ofera, in conditii perfect legale si oricand doresti, sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, te poti bucura de nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, chiar in avans fata de difuzarea la TV.


Pentru o utilizare usoara a serviciului, utilizatorul trebuie sa detina un computer si o conexiune la Internet care sa atinga minimul tehnic acceptat, conform celor prezentate in "Intrebari si raspunsuri".


Furnizorul serviciilor:
SC ProTV SRL
J40/24578/1992
CUI: 2835636
Bd. Pache Protopopescu nr. 105
Bucuresti – sector 2, cod 021409 RomaniaVa multumim pentru ca ne ajutati sa imbunatatim platforma VOYO. Daca intampinati probleme tehnice sau aveti intrebari cu privire la serviciul in sine, in primul rand va rugam sa verificati pagina "Intrebari frecvente" pentru ca este foarte posibil ca intrebarea dumneavoastra sa gaseasca un raspuns acolo.


Contact si Call Center:
suport@voyo.ro
021 200 49 27