TERMENI SI CONDITIILE VOYO

Prezentul document descrie si prezinta Utilizatorului Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare a Serviciului VOYO (“Termenii si conditiile”).

Termenii si conditiile au valoare contractuala intre PRO TV si Utilizatorii Serviciului VOYO. Prin utilizarea Serviciului VOYO, inclusiv prin inregistrarea la acest serviciu, Utilizatorii accepta Termenii si conditiile, asigurand PRO TV ca au citit cu atentie prevederile acestora si ca au inteles pe deplin continutul lor.

“PRO TV” este PRO TV S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopoescu nr. 105, parter, camera 101, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare/cod de inregistrare in scop de TVA: (RO) 2835636, capital social subscris si varsat: 229.010.260 lei, cont bancar nr. RO06 INGB 0001 0001 03098918, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti. PRO TV este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17155.

“Utilizator” inseamna orice persoana fizica, utilizator al serviciilor de comunicatii electronice care acceseaza si utilizeaza Serviciul VOYO, cum ar fi, dar fara a se limita la, utilizatorii website-ului www.voyo.ro, ai aplicatiei pentru dispozitive mobile VOYO si/sau a utilizatorilor aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV.

Versiunea in vigoare a Termenilor si conditiilor poate fi accesata in orice moment de Utilizator pe pagina website-ului www.voyo.ro .

Despre Serviciul VOYO

VOYO este un serviciu media audiovizual la cerere, disponibil pe baza de Abonament. Prin accesarea si utilizarea sa de catre Utilizatori, Serviciul VOYO ofera acestora posibilitatea de a vizualiza Continutul furnizat de PRO TV.


Continutul Serviciului VOYO

Serviciul VOYO este serviciu disponibil Utilizatorilor care detin conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil sa acceseze un continut foarte variat de programe audiviovizuale, cum ar fi, dar fara a se limita la, filme, emisiuni informative si/sau de divertisment, seriale nationale si/sau internationale, produse cu continut sportive etc.

Continutul furnizat in cadrul Serviciului VOYO este: (a) continut liniar, respectiv posturi de televiziune comunicate public, integral sau partial; (b) continut neliniar, de tip video la cerere, a carui vizualizare se realizeaza la cererea individuala a Utilizatorului si la momentul ales de acesta, in cadrul unei perioade de disponibilitate comunicate in prealabil de PRO TV si/sau (c) continut neliniar, de tip Catch-Up, respectiv Continut deja difuzat de si pe posturile de televiziune ale PRO TV si/sau partenerilor acestuia, care poate fi accesat la cererea individuala a Utilizatorului, in cadrul perioadei de disponibilitate comunicate in prealabil de PRO TV.PRO TV nu garanteaza o anumita perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului VOYO. Daca perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului VOYO inceteaza inaintea termenului de vizionare ales de Utilizator, Utilizatorul nu va mai avea acces la Continut.

Cu exceptia situatiilor prevazute in capitolul Portabilitatea Serviciului VOYO din Termeni si Conditii, Continutul este disponibil, in general, pentru vizionare pe teritoriul Romaniei prin intemediul website-ul www.voyo.ro compatibil cu dispozitive de operare, fixe si mobile, conectate la internet, a aplicatiei pentru dispozitive mobile VOYO si/sau prin intermediul aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV. Accesul la Continut prin intermediul aplicatiei pentru dispozitive mobile VOYO si/sau prin intermediul aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV este limitat doar la o parte din continutul Voyo, in functie de disponibilitatile tehnice.

Utilizatorii pot intampina restrictii in accesare, utilizare sau tentativa de accessare si/sau utilizare a Continutului in sau din afara Romaniei (inclusiv in roaming), urmare a limitarilor de exploatare a drepturilor de proprietate intelectuala impuse de furnizorii continutului disponibil in Serviciul VOYO. PRO TV invedereaza Utilizatorilor ca aceste restrictii de acces pot fi evidentiate sau nu in interfata Serviciului VOYO si ca incalcarea lor de catre Utilizatori poate constitui infractiune, care se pedepseste in conditiile legii. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea accidentala a Serviciului VOYO atunci cand acesta se afla in zona de granita a Romaniei, astfel incat orice cost suplimentar generat in sarcina sa de aceasta accesare si/sau utilizare a Serviciului VOYO nu va putea fi imputa PRO TV.

Toti Utilizatorii au dreptul sa foloseasca serviciile oferite de PRO TV prin intermediul Serviciului VOYO atat timp cat nu incalca prevederile Termenilor si conditiilor. Unele facilitati sunt disponibile, din ratiuni de drepturi de autor, doar vizitatorilor din Romania. Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorul intelege ca doar anumite titluri din categoriile SERIALE si EMISIUNI pot fi vizionate din afara Romaniei, iar abonarea in cazul acesta se face cu cardul sau Paypal. Din sectiunea CANALE, Utilizatorii din afara Romaniei pot viziona doar programele ProTV News si ProTV International. Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail la adresa suport@voyo.ro inainte de a urma pasii de abonare.

Canalele TV din sectiunea CANALE nu sunt accesibile pentru “Free Trial” si pentru Utilizatorii nerezidenti ai Romaniei. De asemenea, sectiunea CANALE nu ofera acces la toate emisiunile canalelor TV pentru care PRO TV nu a obtinut drepturi de comunicare publica prin Internet.

Continutul Serviciului VOYO este furnizat de PRO TV cu buna credinta. Serviciul VOYO va fi folosit de Utilizator pe seama responsabilitatii proprii, iar PRO TV nu va putea fi tinuta responsabila pentru nicio urmare negativa ce ar putea rezulta din accesarea si/sau utilizarea Serviciului VOYO in lipsa culpei sale dovedite. Accesul la Serviciul VOYO este permis persoanelor cu varsta de cel putin 16 ani. Cu toate acestea, accesul la un anumit Continut poate avea restrictii de varsta, indicate prin etichete. Spre exemplu, etichetele "18+" in cazul unor programe audiovizuale indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Structura Serviciului VOYO (inclusiv variantele in care este oferit/organizat Continutul in cadrul Serviciului) este cea disponibila la momentul accesarii pe website-ul VOYO.

Fara instiintarea prealabila a Utilizatorului PRO TV are dreptul sa modifice structura si Continutul Serviciului VOYO. Modificarile pot fi facute in functie de politica editoriala a PRO TV, de negocierile cu furnizorii de Continut, de audienta posturilor de televiziune ale PRO TV, de numarul de accesari a Continutului, precum in functie de orice alti factori care pot influenta aceasta structura a Serviciului VOYO. Astfel, PRO TV poate, dar fara a se limita la, sa introduca sau sa scoata posturi de televiziune din Continutul Serviciului VOYO si/sau sa elimine un anumit tip de program audiovizual din Continut.


Accesul la Serviciul VOYO

Accesul la Serviciul VOYO se poate realiza prin crearea unui cont de Utilizator si plata de catre Utilizator a pretului Abonamentului. In vederea crearii contului de Utilizator, acesta din urma va comunica PRO TV si/sau partenerilor contractuali ai PRO TV urmatoarelor date ale Utilizatorului: numele, prenumele, adresa de e-mail si data nasterii. Toate aceste informatii trebuie sa fie reale, corecte, complete si actuale. Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorul intelege ca inregistrarea contului de Utilizator se va putea face, dupa cum urmeaza:

1. prin intermediul website-ului www.voyo.ro sau a aplicatiei pentru dispozitive mobile VOYO;
2. prin intermediul website-ului www.rcs-rds.ro utilizand aplicatia "Contul Meu" Digi. Acest serviciu este disponibil exclusiv abonatilor serviciilor furnizate de societatea RCS & RDS S.A.;
3. prin intermediul aplicatiei "MyAccount" Telekom. Acest serviciu este disponibil exclusiv abonatilor serviciilor furnizate de societatea TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.;
4. prin intermediul aplicatiei "Contul meu” Orange. Acest serviciu este disponibil exclusiv abonatilor serviciilor furnizate de societatea ORANGE ROMANIA S.A.

Contul de Utilizator functioneaza pe baza de nume de Utilizator si parola. Utilizatorul intelege ca PRO TV nu poate garanta disponibilitatea si acceptarea niciunui nume de Utilizator solicitat de Utilizator in scopul inregistrarii. Recomandarea PRO TV este ca parola sa ramana confidentiala. PRO TV nu va cere in nicio circumstanta Utilizatorului dezvaluirea parolei.

Contul de Utilizator este destinat exclusiv pentru uz personal. Utilizatorul se obliga sa notifice imediat PRO TV ori de cate ori o persoana identificata sau neidentificata, fara permisiunea Utilizatorului, acceseaza sau ar putea eventual accesa Serviciul cu ajutorul datelor de identificare ale contului de Utilizator.

Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garanteaza respectarea obligatiilor prevazute in prezente Termeni si conditii.

Utilizatorul se va asigura ca toate instructiunile/actiunile date/intreprinse prin intermediul Serviciului VOYO sunt corecte si complete. In caz contrar, PRO TV nu raspunde de erorile care pot aparea ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a acestei obligatii.

Utilizatorul autorizeaza PRO TV sa actioneze pe baza instructiunilor date de Utilizator chiar daca instructiunile respective contrazic la un moment dat alte instructiuni anterioare. Utilizatorul da instructiuni PRO TV prin accesarea Serviciului VOYO si prin introducerea numelui si parolei sale de Utilizator.

Abonamente

Utilizatorii pot opta pentru una dintre cele 4 (patru) variante de abonament puse la dispozitie de PRO TV (“Abonamentul”), astfel:

- abonament pentru o perioada de 1 (o) luna;
- abonament pentru o perioada de 3 (trei) luni;
- abonament pentru o perioada de 6 (sase) luni; sau
- abonament platit in sistem Pay Per View.

Pretul abonamentului pentru o perioada de 1 (o) luna este de 3 (trei) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabilatii.

Pretul abonamentului pentru o perioada de 3 (trei) luni este de 7 (sapte) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila.

Pretul abonamentului pentru o perioada de 6 (sase) luni este de 13 (treisprezece) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila.

Plata Abonamentului se face in avans, la inceputul fiecarei perioade de Abonament. Exclusiv in cazul abonamentului pentru o perioada de 1 (o) luna, Utilizatorul poate opta pentru varianta de abonare „Free Trial”, respectiv pentru posibilitatea de a beneficiar de 7 (sapte) zile de utilizare a Serviciului VOYO cu titlu gratuit (Continutul Serviciului VOYO va fi limitat exclusiv la anumite produse disponibile pe www.voyo.ro) sau pentru varianta cu taxare directa (cu acces imediat la intreg Contintul Serviciului VOYO). La finalul celor 7 zile de utilizarea gratuita, Utilizatorul va fi taxat direct cu echivalentul in lei al sumei de 3 (trei) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila, suma ce va fi calculata la cursul euro/leu comunicat de BNR pentru ziua platii si care va reprezenta contravaloarea abonamentului pentru o perioada de 1 (o) luna. Utilizatorul are in orice moment, inclusiv pe parcursul perioadei de Free Trial, posibilitatea de a avea acces la intregul Continut al Serviciului VOYO, achitand pretul Abonamentului.

Modalitati de plata:

Plata Abonamentelor poate fi facuta prin card, prin serviciul Pay Pal, prin SMS si prin intermediul operatorilor de servicii de telecomunicatii Vodafone Romania S.A., RCS & RDS S.A., TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. si ORANGE ROMANIA S.A..

Plata Abonamentului prin card bancar:

In cazul in care Utilizatorul alege varianta „Free Trial”, acestuia ii vor fi solicitate datele de identificare ale cardului sau bancar. In contul bancar asociat cardului Utilizatorului va fi blocata suma necesara platii Abonamentului pentru o perioada de 1 (o) luna, respectiv echivalentul in lei al sumei de 3 (trei) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila, suma ce va fi calculata la cursul euro/leu comunicat de BNR pentru ziua platii. In cazul in care, pana la data implinirii termenului de 7 (sapte) zile de utilizare gratuita, Utilizatorul nu este multumit de Continutul Serviciului VOYO, acesta poate sa renunte apasand butonul de „Stop Abonament” din Profilul Meu, moment in care suma va fi deblocata. In cazul in care Utilizatorul valideaza Abonamentul ales mai devreme de cele 7 (sapte) zile de gratuitate, sau dupa expirarea celor 7 (sapte) zile, in cazul in care Utilizatorul nu renunta la Abonament apasand butonul “Stop Abonament”, conform celor de mai sus, suma de 3 (trei) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila, este retrasa din contul bancar al Utilizatorului.

In cazul in care Utilizatorul alege unul dintre Abonamentele pentru 3 (trei) luni, respectiv 6 (sase) luni, plata pretului Abonamentelor se va realiza imediat, in lei, astfel:
- Abonament pentru o perioada de 3 (trei) luni - 7 (sapte) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila, suma ce va fi calculata la cursul euro/leu comunicat de BNR pentru ziua platii;
- Abonament pentru o perioada de 6 (sase) luni - 13 (treisprezece) Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila, suma ce va fi calculata la cursul euro/leu comunicat de BNR pentru ziua platii.
Plata, in cazul oricarui tip de Abonament ales de Utilizator, se face automat din contul bancar al Utilizatorului, la inceputul fiecarei noi perioade de Abonament fara a fi necesara o actiune suplimentara din partea Utilizatorului (“plata recurenta”). Plata recurenta a pretului Abonamentului se va efectua cu o ora inainte de expirarea perioadei de valabilitate a Abonamentului. Utilizatorii inteleg si accepta ca, in cazul unora dintre Abonamentele plata recurenta a contravalorii lor se poate realiza la ora 6:00 a ultimei zile din perioada de valabilitate a Abonamentului, indiferent la ora la care s-a produs prima plata a Abonamentului.

In cazul in care la momentul la care plata recurenta a Abonamentelor devine scadenta nu exista disponibilitati banesti in contul bancar al Utilizatorului, accesul acestuia la Continutul Serviciului VOYO va fi restrictionat si se va incerca din nou retragerea sumelor de bani aferente Abonamentului in urmatoarele 10 (zece) zile (la plata prin card), iar daca dupa 10 (zece) astfel de incercari nu exista disponibilitati banesti, contul Utilizatorului va fi declarat inactiv. In cazul in care realizarea platii recurente va fi realizata in aceste 10 (zece) zile, perioada de valabilitate a Abonamentului va fi calculata de la data platii effective a pretului aferent Abonamentului.

Plata Abonamentului prin Paypal:

In cazul platii prin serviciul Paypal, Utilizatorul este directionat in contul sau personal Paypal, unde va efectua tranzactia, respectiv va plati contravaloarea Abonamentului ales in mod discretionar de Utilizator ( ex: 3 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila - abonamentul pentru o perioada de 1 (o) luna; 7 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila - abonamentul pentru o perioada de 3 (trei) luni si 13 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila - abonamentul pentru o perioada de 6 (sase) luni). Pentru folosirea acestei metode, Utilizatorul trebuie sa aiba la momentul crearii contului de Utilizator un cont Paypal. Plata Abonamentului prin Paypal se va realiza cu titlu recurrent, la inceputul fiecarei noi perioade de Abonament, fara a fi necesara o actiune suplimentara din partea Utilizatorului.

Plata Abonamentului prin SMS:

Plata contravalorii Abonamentului prin SMS ( ex: 3 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila - abonamentul pentru o perioada de 1 (o) luna; 7 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila - abonamentul pentru o perioada de 3 (trei) luni)se realizeaza prin intermediul procesatorilor de plati contractati de PRO TV, respectiv prin intermediul societatilor NETOPIA S.R.L. (MobilPay) si TELCOR COMMUNICATIONS S.R.L. si este valabila in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom. Plata Abonamentului de Utilizator se va realiza cu titlu recurent, la inceputul fiecarei noi perioade de Abonament, fara a fi necesara o actiune suplimentara din partea Utilizatorului.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul in care a optat pentru plata Abonamentului prin Sms, tariful perceput de operatorul de servicii de telefonie mobile pentru transmiterea fiecarui mesaj scris este de: 0,05 Euro, la care se adauga cota TVA legal aplicabila.


Plata Abonamentului catre Vodafone Romania S.A.:

Valoarea Abonamentului ales de Utilizator va fi inscrisa pe factura emisa de societatea Vodafone Romania S.A., iar plata se va face in modalitatile agreate de Vodafone Romania S.A. pentru plata facturii respective.

Clientii Vodafone Romania S.A. eligibili pentru Serviciul VOYO trebuie sa detina cel putin un abonament de TV digital si unul de Internet furnizat de societatea Vodafone Romania S.A.

Plata Abonamentului catre RCS & RDS S.A.:

Valoarea Abonamentului ales de Utilizator va fi inscrisa pe factura emisa de societatea RCS & RDS S.A., iar plata se va face in modalitatile agreate de RCS & RDS S.A. pentru plata facturii respective.

Clientii RCS & RDS S.A. eligibili pentru Serviciul VOYO trebuie sa detina cel putin un abonament de TV digital si unul de Internet furnizat de societatea RCS & RDS S.A.


Plata Abonamentului catre TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.:

Clientii TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. pot achizitiona Serviciul VOYO activand optiunea TV Web&Mobile din sectiunea My Account de pe website-ul www.telekom.ro.

Plata Abonamentului catre ORANGE ROMANIA S.A.:

Clientii Orange TV pot achizitiona Serviciul VOYO platind 4 (patru) Euro pentru serviciul aditional HD+ furnizat de ORANGE ROMANIA S.A., care include acces la Serviciul VOYO. Informatii suplimentare in legatura cu serviciul aditional HD+ puteti gasi la pe website-ul www.orange.ro .

Plata Serviciului VOYO in sistem Pay Per View:

In cazul utilizarii Serviciului VOYO in sistemul Pay Per View, Utilizatorul isi alege din Continutul Serviciului VOYO produsul pe care doreste sa-l achizitioneze si il achita prin intermediul sistemului de incarcare prin card bancar. Produsele oferite in sistem Pay Per View sunt disponibile exclusiv prin plata pretul afisat pentru fiecare produs in parte, iar preturile listate in dreptul fiecarui produs includ cota TVA legal aplicabila.

Selectand optiunea Pay Per View Utilizatorul poate incarca in contul sau un disponibil monetar ce va fi compus din sumele fixe (5 Euro sau 10 Euro) pe care Utilizatorul le poate incarca in contul sau.

Produsele listate in sectiunea Pay Per View a Continutului VOYO care au fost achizitionate de Utilizator prin plata pretului acestora sunt disponibile pentru vizionare timp de 24 (douazecisipatru) de ore de la momentul platii pretului lor, exceptie facand produsele „Live” care sunt disponibile exclusiv pentru perioada in care sunt comunicate public in direct.

In cazul in care un Utilizator are un cont de Utilizator inactiv si o suma de cel putin 3 Euro in contul sau de Pay Per View poate opta sa transforme sumele de bani existente in contul sau de Pay Per View in Abonament valabil pentru o perioada de 1 (o) luna pentru fiecare euro utilizat in acest mod, bifand optiunea disponibila in fereastra din sectiunea Pay Per View. La momentul alegerii acestei optiuni toate sumele disponibile in contul Pay Per View se vor transforma in Abonament valabil pentru perioada echivalenta sumei de bani transformate in conditiile prezentului articol.


Renuntarea la Abonament si/sau plata recurenta a acestuia.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul platii Abonamentului prin intermediul cardului bancar, renuntarea la Abonament si/sau plata recurenta a acestuia se poate face oricand, apasand butonul „STOP ABONAMENT” din pagina contului de Utilizator numita “Profilul Meu”. Renuntarea la Abonament va produce efecte la sfarsitul perioadei achitate Utilizatorul beneficiind in mod efectiv de Serviciul VOYO pana la aceasta data.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul platii Abonamentului prin SMS, oprirea platilor recurente ale Abonamentului sau renuntarea la cele 7 (sapte) zile gratuite de utilizare a Serviciului VOYO se pot realiza urmarind instructiunile din SMS-ul primit la data abonarii la Serviciul VOYO sau cu ocazia platii recurente. Renuntarea la Abonament va produce efecte la sfarsitul perioadei achitate Utilizatorul beneficiind in mod efectiv de Serviciul VOYO pana la aceasta data.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul in care Serviciul VOYO este achizitionat prin intermediul RCS & RDS S.A., dezactivarea/renuntarea la abonamentul pentru Serviciul VOYO se va realiza direct din platforma Digicare sau prin contactarea directa a RCS & RDS S.A. Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul acestor Abonamente, dezactivarea contului de Utilizator si, implicit, a opiririi platilor recurente ale Abonamentului se va realiza exclusiv de catre reprezentantii RCS & RDS S.A., PRO TV neputand fi tinuta raspunzatoare in niciun caz pentru actiunile si/sau inactiunile societatii RCS & RDS S.A. in legatura cu aceste activitati.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul in care Serviciul VOYO este achizitionat prin intermediul Vodafone Romania S.A., dezactivarea/renuntarea la abonamentul pentru Serviciul VOYO se va realiza prin contactarea telefonica directa a departamentului Suport al Vodafone Romania S.A. Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul acestor Abonamente, dezactivarea contului de Utilizator si, implicit, a opiririi platilor recurente ale Abonamentului se va realiza exclusiv de catre reprezentantii Vodafone Romania S.A., PRO TV neputand fi tinuta raspunzatoare in niciun caz pentru actiunile si/sau inactiunile societatii Vodafone Romania S.A. in legatura cu aceste activitati.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul in care Serviciul VOYO este achizitionat prin intermediul TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. dezactivarea/renuntarea la abonamentul pentru Serviciul VOYO se va realiza direct din My Account de pe website-ul www.telekom.ro.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul in care Serviciul VOYO este achizitionat prin intermediul ORANGE ROMANIA S.A.v dezactivarea/renuntarea la abonamentul pentru Serviciul VOYO se va realiza direct din contul clientului Orange TV creat pe website-ul www.orange.ro .

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul platii Abonamentului prin PayPal, oprirea Abonamentului si/sau a platilor recurente ale acestuia se pot realiza in orice moment din contul personal Paypal al Utilizatorului (prin anularea platilor viitoare PRO TV S.R.L.) si nu din contul de Utilizator al Serviciului VOYO.


Reactivarea Abonamentului

In cazul in care Abonamentul a fost inchis ca urmare a constatarii lipsei necesarului de bani la taxarea recurenta, Utilizatorul poate solicita oricand reinnoirea Abonamentului si continuarea platii pentru a beneficia de Serviciul VOYO. Confirmarea acordului Utilizatorului se poate face prin orice mijloace de comunicare disponibile Utilizatorului (telefon, fax, e-mail etc.).


Functionarea Serviciului VOYO

PRO TV va depune toate eforturile rezonabile pentru furnizarea neintrerupta a Seviciului VOYO. PRO TV nu raspunde si nu garanteaza, insa, furnizarea continua a Serviciului VOYO si disponibilitatea lui pentru Utilizator. Furnizarea Serviciului este conditionata de mai multi factori inclusiv, dar fara a se limita la, dispozitivele folosite de Utilizator, calitatea serviciilor de internet furnizate de tertii contractati de Utilizator, lipsa de capacitate a legaturilor de interconectare intre retelele acestor furnizori de internet si reteaua de livrare de Continut a Serviciului VOYO, existenta unor erori tehnice (inclusiv virusarea/compromiterea) a dispozitivelor Utilizatorului, gradul de incarcare a retelei utilizate de PRO TV pentru furnizarea Serviciului VOYO etc.
PRO TV este indreptatit sa intrerupa furnizarea Serviciului VOYO pentru efectuarea de lucrari: (i) de intretinere la website-ul VOYO si/ori la reteaua tehnica prin care se furnizeaza Serviciul VOYO, (ii) de inlocuire a oricarui element al acestora si/sau (iii) de modernizare (actualizare) a website-ului si/sau aplicatiilor VOYO pentru dispozitive mobile si/sau a aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV.


Dotari tehnice minime

Pentru o utilizare neintrerupta a Serviciului VOYO, sunt necesare, cu titlu exemplificativ, urmatoarele dotari tehnice minime in cazul echipamentelor cu sisteme de operare Windows: Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, Placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare minim Windows 7, cea mai noua versiune de browser pusa la dispozitia publicului de fiecare dezvoltator in parte, cum ar fi, dara fara a se limita la, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc., conexiune la Internet stabila (cel putin 2MBps). Pentru echipamentele care utilizeaza sistemul de operare Mac OS urmatoarele dotari tehnice minime sunt necesare: Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, sistem de operare minim Mac OS 10.11, cea mai noua versiune de browser pusa la dispozitia publicului de fiecare dezvoltator in parte, cum ar fi, dara fara a se limita la, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc., conexiune la Internet stabila (cel putin 2MBps)

Aplicatia VOYO pentru dispozitive mobile de tip Apple iPad si iPhone este disponibila gratuit in Apple AppStore si poate fi descarcata de un Utilizator oricand, gratuit, in doar cateva secunde. Utilizatorii trebuie doar sa intre in AppStore si sa caute „Voyo.ro”.

Aplicatia VOYO pentru dispozitive mobile de tip Apple iPad sau iPhone este combatibila cu versiunile de IOS de la 10, 11, 12 sau mai noi. Aplicatia VOYO nu se poate folosi pe dispozitivele mobile de tip Apple iPad sai iPhone jailbreak.

Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorii inteleg si accepta ca aplicatia VOYO disponibila pe pe televizoarele de tip Smart TV nu ofera posibilitatea acestora de a-si face achizitiona un Abonament direct din aceasta aplicatie.

Pentru dispozitivele mobile care utilizeaza sistemul de operare Android aplicatia VOYO este disponibila gratuit in Google Play si poate fi descarcata de un Utilizator oricand, gratuit, in doar cateva secunde. Utilizatorii trebuie doar sa intre in Google Play si sa caute „Voyo.ro”. Aplicatia VOYO pentru dispozitive mobile care utilizeaza sistemul de operare Android este combatibila cu versiunile Android de la 4.4.4 la 8.1, inclusiv, care nu au fost root-ate si care accepta redarea continutului video protejat (DRM). Important: Din cauza diversitatii dispozitivelor mobile care utilizeaza sistemul de operare Android, PRO TV nu poate garanta compatibilitatea cu toate dispozitivele mobile disponibile Utilizatorilor. Va aducem la cunostinta ca PRO TV monitorizeaza in mod constant popularitatea acestor dispozitive si incearca sa ofere Uilizatorilor cele mai bune servicii posibile.

Aplicatia VOYO este disponibila pentru televizoarele de tip Smart TV oferite de producatorii Samsung si LG. Aplicatia nu se poate instala pe modelele Smart TV mai vechi de anul 2016. Pentru a accesa Serviciul VOYO de pe un televizor de tip Smart TV, televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odata descarcata gratuit Aplicatia VOYO, produsele din Continutul Serviciului VOYO vor fi diponibile Utilizatorilor la un simplu Play. Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorul intelege si accepta ca utilizarea Serviciului VOYO prin intermediul aplicatiei instalata pe televizoarele de tip Smart TV este limitata doar la o parte din produsele regasite in Continutul Serviciului VOYO, in functie de disponibilitatile tehnice.

Pentru a vedea Continutul Serviciului VOYO la calitate inalta este nevoie de o rata de transfer de 7Mbps, iar pentru calitate redusa, 4Mbps. In cazul in care Utilizatorii folosesc pentru conectarea la Serviciul VOYO stick-uri de internet, acestia inteleg si accepta ca semnalul sau tipul de abonament oferit de distribuitorii serviciilor de internet alese de Utilizatori pot influenta calitatea receptiei Serviciului VOYO, independent de modul in care Serviciul VOYO este oferit de PRO TV Utilizatorilor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Serviciul VOYO poate fi accesat de la cel mult 5 (cinci) dispozitive diferite, dar nu mai mult de 2 (doua) simultan din aceeasi categorie, cu exceptia PC-ului si a dispozitivelor mobile care utilizeaza sistemul de operare Android, unde pot fi 3 (trei) simultan. In situatia in care un Utilizator constata ca a depasit numarul dispozitivelor aici mentionate, trebuie sa mearga in Profilul Meu, in casuta „Optiuni abonament" si sa anulezeunul din cele 5 (cinci) dispozitive listate acolo.

PRO TV poate modifica oricand compatibilitatile Serviciului VOYO cu diferitele sisteme de operare si browsere si nu-si asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea echipamentului hardware folosit de Utilizator.
Accesarea si/sau utilizarea Serviciului VOYO pe dispozitive mobile se face exclusiv prin intermediul versiunii de mobil a website-ului www.voyo.ro sau a aplicatiilor VOYO.


Utilizarea Serviciului VOYO

Utilizatorul se obliga sa utilizeze Serviciul VOYO in limite rezonabile si in conditiile unei practici loiale. Serviciul VOYO nu poate fi folosit de Utilizator in scopuri comericiale sau in vederea obtinerii de profit.
Sunt considerate activitati frauduloase ale Utilizatorului, de exemplu, dar fara a se limita: (i) furnizarea de informatii eronate/false oricand pe parcursul relatiei comerciale dintre Utilizator si PRO TV (negociere, incheiere, incetare); (ii) furnizarea Serviciului VOYO catre terti (contra cost sau in mod gratuit) sau in orice alte scopuri decat cele prevazute in aceste Termeni si conditii; (iii) copierea si/sau exploatarea, integrala sau partiala Continutului Serviciului VOYO de catre Utilizator, in orice mod neautorizat prin prezentul Contract ; (iv) introducerea in Serviciul VOYO, cu buna stiinta, de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare; (v) incercarea Utilizatorului sa obtina accesul neautorizat la website-ul VOYO, la serverul pe care este gazduit website-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata la website; (vi) atacul Serviciului VOYO prin intermediul unui atac "denial-of-service" sau "distributed denial-of service"; (vii) incalcarea restrictiilor de utilizare a Serviciului VOYO; (iii) recomercializarea (cu titlu gratuit sau oneros) a Serviciului VOYO catre terti, precum si orice tentativa de a realiza oricare dintre aceste actiuni.
Daca prin orice forma de utilizare frauduloasa a Servicului VOYO Utilizatorul comite, in conditiile legii, o infractiune, PRO TV are dreptul sa raporteze orice astfel de incalcare autoritatilor competente de aplicare a legii si sa coopereze cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul Utilizatorului de a utiliza Serviicul VOYO va inceta de indata.


Portabilitatea Serviciului VOYO

Utilizatorii care au resedinta in Romania vor putea accesa si utiliza intregul Continut al Serviciului VOYO disponibil pe teritoriul Romaniei ori de cate ori se vor afla temporar pe teritoriul tarilor membre ale Uniunii Europene, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2017/1128 al Parlamentului European si al Consiliului din 14 iunie 2017 privind portabilitatea transfrontaliera a serviciilor de continut online in cadrul pietei interne.

Pentru a face posibil ca intregul Continut al Serviciului VOYO disponibil pe teritoriul Romaniei sa poata fi accesat si utilizat de pe teritoriul oricarui alt stat membru al Uniunii Europene PRO TV trebuie sa verifice daca Utilizatorul este un rezident al Romaniei. In vederea realizarii acestei verificari utilizatorul va trimite catre adresa de e-mail suport@voyo.ro copia cartii sale de identitate valabile la data trimiterii si, totodata, va indica numele de utilizator folosit pentru accesarea si utilizarea Serviciului VOYO pe teritoriul Romaniei. Dupa verificarea validitatii informatiilor oferite, in masura in care reprezentantii PRO TV vor stabili ca Utilizatorul are resedinta in Romania, Continutul Serviciului Voyo va putea fi accesat si utilizat din tarile membre ale Uniunii Europene in termen de 72 ore de la data trimiterii informatiilor anterior mentionate.

Ori de cate ori Utilizatorul va accesa si utiliza Continutul Serviciului VOYO dintr-un stat membru al Uniunii Europene, altul decat Romania, acesta accepta si intelege ca PRO TV nu va putea fi facuta in niciun caz raspunzatoare pentru calitatea in care este receptionat Serviciul VOYO, avand in vedere ca aceasta calitate depinde in mod direct de conexiunea de Internet utilizata de Utilizator.

In cazul in care pe perioada abonamentului VOYO PRO TV are indoieli intemeiate ca Utilizatorul mai este un rezident al Romaniei, PRO TV poate sa repete verificarea resedintei Utilizatorului. Daca dupa o astfel de verificare PRO TV va concluziona ca Utilizatorul nu mai este un rezident al Romaniei, PRO TV va avea dreptul de a restrictiona accesul si utilizarea Continutului Serviciului VOYO de catre Utilizator in afara teritoriului Romaniei.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Serviciului VOYO (ex: brevete de inventii, marci, drepturi de autor, drepturi conexe dreptului de autor, know-how), prezente sau viitoare, apartin in integralitate PRO TV si/sau subcontractorilor sai, iar Utilizatorul nu dobandeste niciun drept de proprietate intelectuala asupra Continutului Serviciului VOYO si/sau oricarora dintre elementele aici mentionate. Astfel, dar fara a se limita la, Utilizatorul nu dobandeste drepturi de autor si/sau conexe dreptului de autor asupra operelor (de exemplu, muzica, film, program de televiziune, grafica etc), prestatiilor (de exemplu: interpretarile actorilor, cantaretilor,dansatorilor) si/sau fonogramelor, drepturi asupra marcilor (de exemplu, asupra denumirilor posturilor si programelor de televiziune, altor furnizori de Continut etc.), drept asupra inventiilor, drepturi de utilizare imagine, nume si/sau voce etc.
Drepturile de proprietate intelectuala se intind atat asupra Serviciului VOYO, privit, individual, ca intreg, cat si asupra oricaror fragmente, componente sau elemente, de orice natura din sau ale acestuia.
Folosirea de catre Utilizator a oricaruia dintre sau a tuturor produselor purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala constand in, decurgand din sau avand legatura cu Serviciul VOYO, Continutul si/sau website-ul VOYO in orice alt scop si in orice alta forma decat cele expres permise prin prezentul document, autorizarea de catre Utilizator a unei astfel de folosiri (inclusiv prin neinterventia in scopul incetarii unei folosiri ilicite de care Utilizatorul ia cunostinta), precum si orice incercare de a folosi/autoriza orice astfel de folosiri poate constitui infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, Utilizatorul intelege si accepta faptul ca este pe deplin responsabil pentru toate prejudiciile cauzate PRO TV prin savarsirea oricarora dintre actiunile/inactiunile de care se face vorbire in aceasta clauza.
Utilizatorul care observa incalcarea acestor reguli pe site este rugat sa ne informeze la adresa de e-mail suport@voyo.ro.


Link-uri catre alte domenii web

Serviciul VOYO poate contine link-uri catre website-uri care nu sunt administrate sau care nu sunt aflate in controlul sau direct. Serviciul VOYO ofera link-uri catre terte website-uri cu buna credinta si nu este responsabil pentru continutul acestora din urma.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea Serviciului VOYO Utilizatorul intelege ca PRO TV poate prelucra datele sale cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate a PRO TV. Pentru a fi informat despre cum PRO TV prelucreaza datele cu caracter personal si care sunt drepturile sale, Utilizatorul trebuie sa citeasca cu atentie aici.

In cazul inregistrarii ca Utilizator prin intermediul serviciilor furnizate de societatea RCS & RDS S.A, Utilizatorul intelege ca datele sale cu caracter personal vor fi prelucrate de catre RCS & RDS S.A. Termenii si conditiile prelucrarii acestor date se gasesc la urmatoarea adresa:
https://www.digiromania.ro/confidentialitate.

In cazul inregistrarii ca Utilizator prin intermediul serviciilor furnizate de societatea TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A., Utilizatorul intelege ca datele sale cu caracter personal vor fi prelucrate de catre TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. Termenii si conditiile prelucrarii acestor date se gasesc la urmatoarea adresa: https://www.telekom.ro/protectia-datelor/.

In cazul inregistrarii ca Utilizator prin intermediul serviciilor furnizate de societatea ORANGE ROMANIA S.A., Utilizatorul intelege ca datele sale cu caracter personal vor fi prelucrate de catre ORANGE ROMANIA S.A. Termenii si conditiile prelucrarii acestor date se gasesc la urmatoarea adresa: https://www.orange.ro/gdpr/.

In cazul inregistrarii ca Utilizator prin intermediul serviciilor furnizate de societatea Vodafone Romania S.A., Utilizatorul intelege ca datele sale cu caracter personal vor fi prelucrate de catre Vodafone Romania S.A. Termenii si conditiile prelucrarii acestor date se gasesc la urmatoarea adresa: https://www.vodafone.ro/consumption/groups/public/documents/digital_asset/v364945.pdf

Dezactivarea contului Utilizatorului

Pentru dezactivarea contului, Utilizatorul trebuie sa inainteze catre PRO TV o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 105, sector 2, Bucuresti sau sa trimita un e-mail la adresa suport@voyo.ro.


Servicii de comunicare

Serviciul VOYO ofera dreptul Utilizatorilor de a comenta Continutul Serviciului VOYO, sub conditia de a respecta Termenii si conditii, precum si regulile specifice adnotarii continutului respectiv.

Comentariile Utilizatorilor vor fi intotdeauna in limitele bunului simt si nu vor folosi un limbaj: (i) injurios, vulgar, (ii) care sa reprezinte forme de manifestari antisemite sau xenofobe, (iii) care sa discrimineze pe motive de rasa, religie, nationalitate, sex, orientare sexuala, etnie sau pe orice alt motiv, (iv) care sa faca prezentarea apologetica a regimurilor totalitare (nazist, comunist etc), a autorilor crimelor si abuzurilor acestor regimuri, precum si denigrarea victimelor acestora, (v) care sa aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala, demnitatii, imaginii, vietii private si/sau oricaror altor drepturi sau interese legitime ale oricarei persoane.

De asemenea, comentariile Utilizatorilor nu vor contine si nici nu vor reprezenta o reclame la orice produse si/sau servicii ale tertilor sau linkuri catre alte website-uri, inclusiv website-uri care ofera posibilitatea accesarii ilegale a unor materiale protejate de drepturi de autor

PRO TV isi rezerva dreptul de a monitoriza comentariile publicate de Utilizatori prin intermediul Serviciului VOYO si de a elimina continutul considerat nepotrivit si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila in cazul incalcarii Termenilor si conditiilor.
Utilizatorilor le revine intreaga responsabilitate pentru comentariile pe care le fac in cadrul Serviciului VOYO, fiind singurii raspunzatori in fata oricaror autoritati publice si/sau persoane vatamate daca Comentariul contravine in general sau contine elemente care contravin prevederilor legale in vigoare (inclusiv decizii CNA sau regulamente emise de orice alta autoritate) sau prejudiciaza drepturile/interesele legitime ale oricarei persoane.
Utilizatorii transfera PRO TV, cu titlu exclusiv, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra comentariilor publicate in cadrul Serviciului VOYO, PRO TV fiind indreptatit sa exploateze aceste comentarii in orice modalitate (prin repoducere, comunicare publica pe internet etc), in orice media (presa scrisa, presa online, radio, televiziune etc) si pe orice tip de suport (fizic, digital etc). PRO TV este indreptatit sa utilizeze comentariile, in principal, dar fara a se limita la, pentru exploatarea Serviciului VOYO (inclusiv prin crearea de elemente de interactivitate), in orice campanii de promovare, marketing si publicitate organizate de sau pentru PRO TV in legatura cu Serviciul VOYO, PRO TV si/sau orice alt tert cu care PRO TV decide sa-si asocieze imaginea.


Incalcarea Termenilor si Conditiilor

In cazul nerespectarii Termenilor si conditiilor, PRO TV isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea Serviciului VOYO si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila.


Modificarea termenilor si conditiilor

PRO TV isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul www.voyo.ro. Utilizarea Serviciului VOYO este o confirmare a faptului ca esti familiar cu cele mai recente modificarile aduse de PRO TV Termenilor si conditiilor.


Suport

Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati la suport@voyo.ro


Ultima modificare a acestor Termeni si conditii: 21 noiembrie 2018.